Няма две мнения по въпроса (поне според нас) - "Велика" е един от сериалите, които човек си заслужава да гледа, защото няма как да не го разсмее.

"Велика", Ел Фанинг, Никълъс Холт и трейлър на втори сезон на сериала

Ето кога ще видим втория сезон на "Велика"

Какво ли ни очаква

Ел Фанинг и Никълъс Холт сформираха наистина добър тандем в главните роли и след края на първи сезон беше съвсем очаквано, че ще има и втори. След неговия край обаче от Hulu решиха да запазят мълчание около месец и да поизтормозят феновете.

Но в крайна сметка имаме добра новина: сериалът ще има и трети сезон. Според The Hollywood Reporter, той ще има 10 епизода (точно както и предните два). Впечатляващото е, че вторият сезон може да се похвали, че е на 100% "свеж" в Rotten Tomatoes според критиците.

За момента обаче не се знае кога се очаква да започнат снимките, което респективно води и до неведение кога да очакваме трети сезон на "Велика". Остава ни силно да се надяваме, че ще го видим още в края на тази година. 

Ще бъде интересно и в каква посока ще поеме сериалът след събитията във втори сезон, когато Екатерина (Фанинг) най-после успя да се домогне до трона на Петър (Холт), но нищо не се разви според очакванията ѝ.