Депутатите подхванаха доклада на временната комисия за НДК. Изморени от работата си досега обаче законотворците масово започнаха да напускат зала, докато председателят на комисията Дияна Йорданова четеше констатациите.

С такова движение можем и катаджии да станем, вметна председателстващият заседанието Цвета Караянчева. Докладът препоръчва Сметната палата да направи одит на управлението на двореца.

Деница Златева на разпит за НДК пред "Антикорупция"

Деница Златева на разпит за НДК пред "Антикорупция"

Всеки е невинен до доказване на противното, коментира Златева

Докладът се оказа твърде обстоен и за нервите на Цвета Караянчева и тя попита дълго ли ще продължи четенето. Дияна Йорданова я попари и обеща продължително представяне на констатациите. Бързането не води до нищо добро, коментира герберката.

Цвета Караянчева даде почивка, за да се запасят депутатите със сили за споровете. Очаквайте подробности.

Томислав Дончев замесен в "НДК гейт", според сигнал в прокуратурата

Томислав Дончев замесен в "НДК гейт", според сигнал в прокуратурата

Сигналът е подаден от граждани

Припомняме, че бившият шеф на НДК Мирослав Боршош не дойде на временната комисия за НДК гейт. Обяснение той даде в профила си в социалната мрежа. Някои от членовете на комисията си позволиха преднамерени и крайни изказвания много преди аз да бъда изслушан в комисията, пише Боршош.

НДК разбуни духовете в парламента

НДК разбуни духовете в парламента

Велислава Кръстева: Когато в началото на спектакъла на стената виси пушка, то до края тя трябва да гръмне

Той се съмнява в безпристрастността на комисията. "Комисията започна своята работа на 6 юли, проведе само четири заседания в рамките на 21 днипо казус и обстоятелства, изискващи разглеждането на огромен обем документи и запознаването с множество факти и гледни точки. Смятам, че решенията, взети в такива кратки срокове и в условията на медиен натиск, не могат да бъдат безпристрастни и обективни", посочва Боршош.

Боршош финтира комисията за НДК гейт

Боршош финтира комисията за НДК гейт

Ексшефът на НДК се съмнява в безпристрастността на комисията