Доматените атаки продължават. Арестът на Николай Колев-Босия се оказа вдъхновение за недоволните от управлението хора. Затова и в събота във Facebook се организират хора в групата „Доматена революция", които да „обстрелват" управлението с домати.

Мотото на протеста е „Само една Томатина ще ги оправи!". Организаторите призовават: „Взимайте торбата с доматите". Засега участие в доматената атака пред НС са заявили над 600 души.

„Протестирам срещу системата, която доведе българската нация до тотален нравствен упадък. Протестирам срещу парламента, който 20 години живя в лъжа пред очите на всички - приемаше закони без кворум. В тази държава дори законите са незаконни, това наистина е "постижение"!", пишат участници в групата.

„Протестирам, защото днес имаме мнозинство от мижитурки в този парламент, правещи каквото им каже един човек, който дори не е депутат. Протестирам срещу лъжата, че имаме разделение на властите. Протестирам срещу лъжата, че народът управлява", коментират недоволни.

Доматените революционери искат за лъжа представителите на властта автоматично да губят поста си, а овластен обществен съвет от морални стожери на нацията да решава случаи с лъжливите политици. Доматените революционери се борят за това в парламента да заседава моралният и умствен елит на страната, а не "имуществената върхушка и кликата на най-безскрупулните". Те искат и образователен ценз за правото да бъдеш гласоподавател.