Националният предизборен щаб на ГЕРБ разгледа данните за готовността на областните структури на партията от цялата страна за началото на предизборната кампания за президентските избори, съобщиха от партията.

Бяха финализирани датите за провеждането на събитията от графика на националния предизборен лъч на председателя на Националния предизборен щаб и на кандидат-президентската двойка на ГЕРБ.

Кандидатите на ГЕРБ ще посетят всички области на страната и ще проведат срещи в максимален брой населени места с предложени от местните партийни структури представители на обществени, професионални, синдикални, работодателски и неправителствени организации.

На заседанието си членовете на Националния предизборен щаб прецизираха детайлите около окончателната визия на предизборните плакати и агитационните материали на ГЕРБ. Обсъдени бяха и подробности около формулирането на предизборния слоган на партията.

По традиция откриването на предизборната кампания на кандидат-президентската двойка на ГЕРБ ще се проведе в зала „Арена Армеец“ в София и в него ще участват около 15 хиляди членове и симпатизанти на партията от цялата страна, реши още Националният предизборен щаб.

През втората половина на месец август Националният предизборен щаб на ГЕРБ ще утвърди окончателно всички детайли и графици по провеждането на кандидат-президентската кампания.