В кандидат-президентската надпревара на 14 ноември се включи и известната в миналото поп-фолк певицата Луна Йорданова. Тя не обяви името на кандидата за вицепрезидент.

Тя подаде документи за участие в предстоящия вот в Централната избирателна комисия (ЦИК), за да се регистрира за участие във вота, съобщи Нова телевизия.

"Всичко е шоу", каза Луна пред журналистите.

Изпълнителката обясни мотивите си за включване в предстоящия президентски вот така: "Искам да си доставя това удоволствие да отида да гласувам за себе си.". 

Радев подкани Борисов да се кандидатира за президент

Радев подкани Борисов да се кандидатира за президент

Държавният глава настоя лидерът на ГЕРБ да не използва партията си като щит

На 14 ноември в България ще има избори 2 в 1 - за президент и за парламент. В страната ни за трети път тази година ще се проведат парламентарни избори след като и БСП върна мандата, което е прецедент за толкова кратък срок.

Към момента президентът Румен Радев е заявил желанието си да се кандидатира за втори мандат в двойка с вицепрезидента Илияна Йотова. Те са подкрепени от БСП, АБВ и новата формация на бившите служебни министри Асен Василев и Кирил Петков "Продължаваме промяната". От ДПС и от ГЕРБ твърдят, че ще имат свои кандидати, но не към момента не са обявени.

За ИТН е логично да са партньори с ДБ и "Продължаваме промяната" в следващия парламент
Обновена

За ИТН е логично да са партньори с ДБ и "Продължаваме промяната" в следващия парламент

Партията се регистрира в ЦИК за предстоящите избори