След 11 юли, партиите на промяната ще продължим започнатото от 45-ото Народно събрание и от служебното правителство за възстановяване на справедливостта. Това заяви Данаил Георгиев, водач на листата на коалиция "Изправи се! Мутри вън!" в 26-ти многомандатен изборен район - Софийска област по време на церемонията по закриване на предизборната кампания, провела се в София.

Много е важно да разполагаме с мнозинство в парламента, за да бъде избрано стабилно правителство, което да решава проблемите на хората. Обръщам се към всички избиратели за активност и за подкрепа. Наследството от крадливото управление на ГЕРБ може да бъде преодоляно. Предлагаме в листите си подготвени и почтени хора, които имат ангажимента да служат на хората. Искаме да излъчим управленци с подходящо образование и опит, с авторитет в своите професионални среди.

С разумни и последователни действия ще осигурим среда за спокойна работа на фирмите и хората, така че да има все повече и по-добре платени работни места. Знаем как, стъпка по стъпка, чрез диалог и съгласие, да подкрепим законодателно работата на изпълнителната власт за възстановяване на справедливостта.

Единствено гузните трябва да се притесняват от действията ни за ревизия на предишното управление. Те ще бъдат разследвани и предадени на съд, а когато престъпленията им бъдат доказани, незаконно придобитото имущество ще бъде отнето в полза на държавата. Всички кадърни и работливи хора трябва да получат шанс да се развиват и успяват според таланта, усърдието и резултатите си.

На 11 юли можем да избираме между реални алтернативи на статуквото. Промяната зависи от нас и от нашето участие. Гласувайте и подкрепете с номер 8 в бюлетината коалиция "Изправи се! Мутри вън!", за да гарантираме, че промяната ще се случи и че ще бъде в интерес на хората!

Снимка 538356

Източник: Изправи се! Мутри вън!