ГЕРБ отвърнаха на удара на червените.

Цветан Цветанов е учуден от пресконференцията на БСП. Той недоумява защо Корнелия Нинова се припознава в критиките на ГЕРБ. Тя пък се занимавала само със себе си.

Нинова дава Борисов на съд

Нинова дава Борисов на съд

Паралелната държава краде 10 милиарда лева, алармира Нинова

"За да имаме стабилно бъдеще, не трябва да забравяме миналото си", категорично заяви Цветанов.

Иначе за идеята за антикорупционен закон, той изтъкна, че управляващите вече са направили обществено обсъждане с професионалните гилдии. "Госпожа Нинова да бъде обективна", настоя още заместник-председателят на ГЕРБ.

Според Цветанов се оказало се, че соцводачът няма писмо от главния прокурор за "Цанков камък", както тя по-рано обяви на пресконференция на "Позитано" 20. "Нека да казваме истината. Корнелия Нинова не говори истината", смята Цветанов.

Името на Нинова не е в докладите за „Цанков камък”

Името на Нинова не е в докладите за „Цанков камък”

Прокуратурата публикува отговора си към лидера на БСП

Иначе партията нямала против да се обяви кои политици са ползвали КТБ. ГЕРБ влагали парите си в други банки.

Александър Ненков припомни, че герберите не са обвинявали Нинова, че има вина за Цанков камък. Само споменали,че Нинова е участвала в управленията, ангажирани с проекта. Тя била ангажирана само със "собственото си Аз". "Кога БСП носи отговорност", попита Ненков.

Ненков изрази недоволство от това, че соцлидерът не се е произнесла дали "Цанков камък" е полезен за държавата и има ли източване на държавен ресурс.

Десислава Атанасова опреснява паметта на г-жа Нинова

Десислава Атанасова опреснява паметта на г-жа Нинова

Още през 2010 г. Борисов бил разговарял с президента на Австрия

Антон Тодоров припомни за "безсрамието на Корнелия Нинова по време на приватизацията". Тодоров атакува Нинова със СРС-тата по аферата "Фронтиер".

"Когато БСП говори за справедливост, някой червен вече някъде краде", отсече Тодоров. Герберът е смутен от ненадейното забогатяване на Корнелия Нинова, влизайки във властта. А за КТБ Тодоров подчерта, че социалистът Кирил Добрев често се е срещал с банкера Цветан Василев.

Изплащаме "Цанков камък" стотици години, тревожат се ГЕРБ

Изплащаме "Цанков камък" стотици години, тревожат се ГЕРБ

Дали този проект, който струва 1 млрд. лв. е бил необходим