Фарс, висша форма на лицемерие и демагогия. Така председателят на БСП Корнелия Нинова определи вчерашните скандали около НЗОК и днешното примирие между трите партии, крепящи "некоалицията" - ГЕРБ, ПП/ДБ и ДПС. 

"Вчера се избиха, казаха си думи, които са нечувани. От трибуната се замеряха с обвинения - "подуправителят ви е по-корумпиран от управителя ни", а днес се прегърнаха", продължи с възмущението си солидерът, перефразирайки в алегориите си и класика, понастоящем депутат от ПП/ДБ - Христо Петров-Хазарта.

По думите й 10 човека се гаврят със 7 милиона българи, а днешната прословута среща била само за разпределяне на постове и пари, вместо да се решават реалните проблеми на хората.

Парламентът избра Момчил Мавров за подуправител на НЗОК

Парламентът избра Момчил Мавров за подуправител на НЗОК

"Възраждане" и ИТН отказаха да гласуват

Временно примирие преди взрив. Така определи днешното затопляне на отношенията в сглобката Нинова.

"Нека ви се подпиша някъде, че следващия взрив ще е до края на декември - конституционните промени. Защото те жестоко ще се сбият как да си разделят съдебната власт."

Николай Денков плаши с оставка, ако ГЕРБ не изпълняват договореното

Николай Денков плаши с оставка, ако ГЕРБ не изпълняват договореното

Правителството има смисъл, ако поддържа правилната посока

Лидерът на партията столетница коментира и създалия се тупик в Столичния общински съвет - в началото на следващата седмица националното ръководство на БСП и ръководството на партията в София-град ще се съберат, за да решат как да процедират в създалата се ситуация.

На въпрос на News.bg Нинова бе категорична още - нямало никакво разминаване и конфликти между партийното ръководство и градската организация. "Нямаме никакви проблеми, всички решения взимаме заедно", отсече тя.

Нинова и общинските съветници от БСП анализират приоритетите на София

Нинова и общинските съветници от БСП анализират приоритетите на София

Подкрепа за кандидатурата на Борис Бонев за председател на СОС няма да има