Депутатите от "Продължаваме промяната" гледат с удоволствие и забава сериала "Кой ще вземе мандата от ГЕРБ". Даниел Лорер предполага, че първият мандат за съставяне на правителство ще бъде задържан за кратко време назависимо кой от ГЕРБ ще го вземе. Коментарът си той направи, след като заедно с бившият шеф на БАБХ проф. Христо Даскалов и бившият зам.-министър на земеделието внесоха сигнал в ДАНС. Причината - завръщането на порочните практики на ГКПП "Капитан Андреево".

ПП няма да подкрепят правителство на ГЕРБ под каквато и да било форма. За Лорер е формализъм кой ще вземе първия мандат за съставяне на правителство.

Андрей Райчев: Пред Борисов сега стои задачата да раздели ДБ от ПП

Андрей Райчев: Пред Борисов сега стои задачата да раздели ДБ от ПП

Тактическа победа му бе поднесена от Корнелия Нинова на тепсия

На въпрос на News.bg дали ПП обмисля да разговаря с ГЕРБ под някаква форма в парламента, Лорер заяви, че са готови да разговарят с партии по политики, които са важни за обществото и държавата. Който успее да сформира правителство с първия или с третия мандат ще разговаряме с него за политиките, които са важни за страната, подчерта Лорер. Той обаче не отговори на въпроса на News.bg защо пропуска втория мандат и дали от ПП ще се опитат да съставят правителство с втората папка.

Асен Василев: Няма да предложим правителство на малцинството, връщаме втория мандат

Асен Василев: Няма да предложим правителство на малцинството, връщаме втория мандат

Правителство с третия мандат ще е параван за кабинет на ГЕРБ и ДПС