Премиерът Симеон Сакскобургготски заяви в Казанлък, че не е в неговия манталитет да предлага временни неща, свързани с управлението на страната.

Затова обявените социални идеи през седмицата нямат предизборна цел. Той каза, че му е рано за равносметки, а неговата лична цел е да си гледа работата, предаде БНР.

Едно правителство се оценява, когато се види управлението му в годините напред, а в моя манталитет не е да предлагам нещо, само с цел предизборни кампании.

Така премиерът Симеон Сакскобургготски коментира пред журналистите в Казанлък обявените от НДСВ социални промени и надпреварите на политическите партии с предизборни обещания.

Министър-председателят каза, че неговата молитва за България е да бъдат постигнати целите на народа и по думите му младите ще го видят.

Премиерът пожела на българите по повод националния празник всички да бъдат обединени и да полагат общи усилия, за да успеем в това, което сме си поставили за цел, а то по думите на министър-председателя е “да превърнем България в една пълноценна и пълноправна държава”.