Ще му дойде времето... и ще видите какво ще се случи. По този начин лидерът на ДПС Ахмед Доган завършва речта си в Ардинското село Бял извор.

Той и ръководството на ДПС почетоха в селото паметта на Кязим паша, убит през 1972 година в Бял извор по време на Възродителния процес.

Както разбихме мита, че без ДПС не може да се управлява стабилно и добре България, така се надявам да разбием и мита, че без подкрепата на Ахмед Доган, не може да бъде избран български президент
Б. Борисов

Както и вчера в Джебел, Доган наруши дългото си мълчание, като коментира пред събралото се множество, че много правителства се изкушавали възродителният процес  да се повтори, но ДПС нямало да го позволи.

„Ние сме много силен модел и трябва да запазим този шанс да преливаме сили един в друг", заявява Доган.

Той се избъзика и с присъстващия екип на телевизия СКАТ с думите - Риба скат, има страхотна опашка, дълга и отровна, но има слаба глава и затова винаги взима и неадекватни решения.

От своя страна кметът на Ардино Ресми Мурад заяви, че днeшният повод за отбелязване на мрачните събития не е за отмъщение, а за да се помни от поколениеята и занапред да не се позволи те да се повтарят.

Той отчете, че сегашното правителство по-скоро пречи за реализиране на много проекти вместо да помага.