„България изпраща в Европейския парламент петима представители на Анкара", петима ще защитават не българските позиции, а на държавата Турция, заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров, представяйки своята гледна точка за изборните резултати. 

Той припомни, че България се управлява с мандата на ДПС и заяви „Този толеранс, който бе даден на ДПС се върна като бумеранг, удари ни по челото и може би ще накара повече българи да се събудят."

За изборния резултат Сидеров каза, че е показателен за това, че ДПС и БСП са скачени съдове. Б
Бесепарската върхушка споделя престъпна прегръдка с ДПС и подавайки ръка на ДПС губи своята самостоятелност, става закачена за нея и започва да зависи все повече от ДПС, коментира още Сидеров. Според него е ясно, че тази коалиция след днешните избори ще се опита да спаси кабинета - с още отпуски, може би.

„БСП става все по-зависима и днес жалкото поделение на нейното ръководство, вместо да подаде оставка, защото получи един силен шамар, се опита да обясни колко здрава била коалицията," заяви Сидеров.

Сидеров каза,че амбицията на „Атака" е да нормализира българската политика и там да няма превес партия като ДПС.

Той каза, че е доволен от изборния резултат на „Атака" и изтъкна, че партията му е затвърдила територията на българския патриотизъм и че следва да се направи управленска програма в тази насока.

„Днес нашите предсказания от две години насам станаха истина - опасността ДПС - този тумор, се разраства."

Това, че тази „протурска, антибългарска" партия стана първа, е също логично, заяви Доган и допълни, че ДПС купува гласове и е спечелила изборите с машинации, фалшификации и по абсолютно криминални начини.

Сидеров заяви, че евроизборите са спечелени от тези, които взривиха влака на гара Буново и те ще представляват България в Европа.
„Ха, честито на Булгаристан в Европа!",
възкликна в заключение лидерът на „Атака".