Весела ДрагановаНе е имало политически совалки за промени в кабинета, заяви пред “Дарик радио” Весела Драганова, лидер на Партията на българските жени. Драганова беше единственият представител на управляващото мнозинство, приел поканата на радиото да коментира управлението точно две години след историческото, по думите на Драганова, обръщение към българския народ на Симеон Сакскобургготски на 6 април 2001 г., с което той тръгна към властта.

СДС: Готвим се за парламентарни избори

Лидерът на Партията на българските жени, която заедно с Движение “Оборище” на Тошо Пейков е мандатоносител на НДСВ, заяви, че НДСВ не е коректен партньор.

БСП: Експериментът НДСВ се провали

Коалиционното споразумение не е подписано не по наша вина, а защото в него има недостойни изисквания към двете партии мандатоносителки, каза тя по повод все още неподписаното коалиционно споразумение. Ние не сме ангажирани с хора в политическата власт, нямаме и една чистачка назначена по политически причини, подчерта Драганова. Тя обаче побърза да увери, че Партията на българските жени ще стои докрай зад НДСВ, дори и ако по думите й, в нея останат и шест човека.

НИЕ: Симеон не каза нищо през тези години

По повод навършването на две години от “историческия” 6 април Весела Драганова коментира, че много е постигнато, но има още много да се направи, най-вече по отношение на доходите на хората. Тя призна, че не са дошли и инвестициите. Това бяха и са реални обещания, въпреки че може сами да сме надскочили нашите желания и възможности, но с добра воля може да бъдат постигнати, каза още Весела Драганова.