Февруарският 23 брой на българския Playboy ще бъде в разпространителската мрежа на 23 януари 2004, съобщават издателите.

Звездата от корицата е нашумялата манекенка от “Джей моделс” Диана Чивиева. Тя бе избрана за cover star след гласуване с анкетни карти на специален кастинг, който се проведе на коледното Playboy-парти в дискотека Escape през декември.

Сред водещите материали в новия брой е класацията “Top 50 най-желани жени в България”, илюстрирана с уникални снимки от Васил Къркеланов, Дилян Марков и други водещи наши фотографи.
Сред попадналите в челната десетка българки са - изброени по азбучен ред, фолкпевицата Гергана, Евгения Калканджиева, Елена Петрова, Ивайла Бакалова, Камелия, Мария Илиева, Надежда Михайлова, Наталия Гуркова, Соня Васи и Теди Бургазлиева.

Точното класиране и пълния списък Топ 50 ще научите от новия брой на Playboy. Това е поредната измежду серията класации, посветени на 50-годишнината на американското издание, която ще продължи и в следващите месеци.

Диана Чивиева Момиче на месец февруари е червенокосата Кристина – магистър по международен туризъм, победителка в миналогодишния конкурс за рекламно лице на козметичната фирма “Арома”.

С голям интерес се очаква продължението на фотогалерията Golden memories. То представя още 19 от най-големите звезди, позирали за американския Playboy в 50-годишната му история. Сред тях са Памела Андерсън, Синди Крауфорд, Ана-Никол Смит и др.

Голямото интервю в Playboy 23 е с новоизбрания сливенски кмет Йордан Лечков.

Очерците в новия брой разказват за житейските съдби на милионера Роман Абрамович, собственик на лондонския футболен клуб “Челси”, и на бизнесмена Явор Дянков, шеф на Българската шотокан карате-до федерация – единственият българин с официален 5-и дан от Японската карате асоциация.

В рубриката "20 въпроса" гостува водещият на “ЗалоАЛОжи” Асен Блатечки, който разказва за телевизионния шоубизнес, актьорската си кариера, мутренските персонажи, които е изиграл в киното, както и за етапите в развитието на всеки мъж.

Лайфстайл-профилът в броя е на Александър Божков – бивш вицепремиер и приватизатор №1, който в момента работи като шеф на Центъра за икономически изследвания, води музикално предаване по “Дарик радио” и авторска рубрика във в. “Дневник”.

Соня Васи сн.В.Къркеланов Разказът на броя – “Забравено”, е написан от нашумелия млад писател Радослав Парушев.

Традиционната класация-таблица "9-те най..." представя най-добрите диджеи в света в момента. Автор на подборката и коментатор е българският им колега Ясен Петров, музикален директор на RFI.

В добилата голяма популярност нова рубрика “Паралели” се прави съпоставка между две от най-големите звезди на родния ъндърграунд – тв зевзека Боби Турбото и рапера Бичето.

В авторската си рубрика "Мъжете" Валери Найденов разсъждава по въпроса има ли прилика между Майкъл Джексън и Алеко Константинов и в какво се състои тя.. На реципрочната страница "Жените" Симона Мирчева предлага свои феминистки размисли, породени от крясъците на съседка в 3 часа следобед.