Платформата за проучване на българския пазар talkonlinepanel.com дава възможност на всеки човек да изкаже личното си мнение и предпочитание.

Задавали ли сте си някога въпроса кой отговаря вместо Вас? Кои са хората, които изразяват мнението си? Защо питат тях, а не Вас? Къде можете да се оплачете от качеството на закупения продукт или да похвалите любимата си марка? Кой прави всички онези проучвания и защо Вашето мнение не попада в резултатите от тях? Отговорът навсички тези въпроси може да се намери в talkonlinepanel.com.

Снимка 258670

Искате продавачката в кварталния супермаркет да се усмихва докато Ви обслужва? Вие сте продавачката от кварталния супермаркет и не можете да се усмихвате на клиентите, защото заплатата ви е обидна за труда Ви? Искате по-качествени стоки, по-ниски сметки, по-атрактивни промоции, по-вкусна храна?

Чуждите мисли са неми. Искате промяна, но тя започва с човека в огледалото. Вашето мнение има значение, но първо трябва да го изразите.

Mindtake

Говорете, споделяйте, разказвайте, крещете. Поканете приятелите си да направят същото. Най-важното е да бъдете чути. Защото вашият глас е важен и може да бъде решаващ. Така започва промяната.

Членството е доброволно и безплатно, но участието на всеки един може да бъде решаващо.

Освен това за всеки изцяло попълнен въпросник, анкетираните получават бонус точки, които могат да обменят за различни награди като ваучери за онлайн пазаруване, абонаменти за списания и др.

Най-голямата награда обаче е правото на глас. Регистрирайте се сега и се уверете сами.