От Ливърпул са гледали ехидно след мача, как с 6 млн. евро бюджет отборът на Лудогорец е в Шампионска лига. Това разкри собственикът на отбора от Разград Кирил Домусчиев в ефира на bTV. Почудата на мърсисайдци идва, заради факта, че при тях не им достигали 350 млн. евро и се чудят как да привлекат повече приходи.

Аз им казах, че това се възможностите на България и нашите възможности. Вечерта на мача, на полувремето когато пак пихме по чаша вино и след това, те бяха много учудени. Казах, че в крайна сметка парите не играят, сподели още Домусчиев.

Коментирайки темата с финансовата инжекция, която Лудогорец би получил при равенство или победа, собственикът на тима заяви, че отборът не играе за пари, тъй като получава достатъчно от ШЛ.

Коментирайки мача с британските колеги на Домусчиев споделили, че  "Ако беше влязъл голът на Безяк, мачът беше за Вас. Просто нямаше да можем да се вдигнем. Най-вероятно можеше да отиде и на 2:0". Тук има съдба. Не е въпрос на дузпатата, която е свирена или не е свирена за нас, за тях. Просто няколко сантиметра при гредата ни разделиха от победата, обясни собственикът на Лудогорец.

Той отрече да е дал 350 000 евро на Моци заради заслугите му за класирането на тима в турнира. "Това са на румънците някакви техни истории. В Румъния има огромен интерес около футбола, медии,...Голям пазар са. Нормално е да се хвърлят всякакви бомби. Няма как да стане това. При нас има голяма коректност към футболисти и екип. Няма такива колосални изхвърляния. Първо биха повлияли на бюджета на клуба и второ могат да  създадат някакво напрежение в съблекалнята. Не съм такъв от този тип хора, които в момент на екстаз да хвърлям някакви пачки. Това не е чалгаджийница, категоричен беше Кирил Домусчиев.