Александър Бранеков бе изваден от първия отбор на ЦСКА. Причината за това са негативни коментари за играта на своите съотборници и заради пренебрежение към клубната емблема и обидно отношение към феновете, съобщиха от клуба.

Както е известно, Бранеков си позволи пред камерата на Ринг.бг на почивката между двете полувремена на мача с Локомотив (София) в неделя да дава оценки и да прави негативни коментари за играта и поведението на терена на своите съотборници.

След края на срещата играчът демонстрира явно пренебрежение към клубната емблема, захвърляйки безцеремонно фланелката си на земята. За капак на всичко, на прибиране от терена отправи обидни жестове към публиката на ЦСКА.

"Тъй като считаме подобно поведение за недопустимо за играч на ЦСКА, Александър Бранеков ще бъде наказан от спортно-техническото ръководство на клуба с отсраняване от представителния отбор до края на сезона. Той ще се подготвя с дублиращия отбор на ЦСКА, но няма да има право да се състезава и за него", съобщиха от клуба.