С шест деца и супер натоварен график, какъвто е случаят с Анджелина Джоли, сигурно не е лесно да намираш време за всяко едно дете и да му обърнеш необходимото внимание.

Анджелина Джоли, Вивиън Джоли-Пит и папарашките снимки на 12-годишното дете

Когато най-малката дъщеря на Анджелина остане сама...

Къде ходи Вивиън

Тя обаче го прави и има изключително силна връзка с децата си. Един от нейните начини да внася "нормалност" в живота им е като пазаруват заедно всичко - от храна, до луксозни дрехи.

"Тя наистина се стреми да направи живота им възможно най-нормален. Пазаруването е нещо, което тя и децата ѝ обичат да правят заедно. Анджелина иска децата ѝ да имат всички преживявания, които имат и техните връстници, а не да растат като в саксия", казва източник на HollywoodLife.

Независимо дали става въпрос за цялата банда деца, или само едно или две наведнъж, тя споделя с удоволствие тези мигове с тях. Пазаруването е това, което свърза по особен начин Анджелина Джоли с двете ѝ по-големи дъщери Захара, която вече е на 16, и Шайло - на 14.

Съвсем скоро Анджелина и Захара бяха заснети да пазаруват заедно и да се държат за ръце. Междувременно от снимки на Шайло и Анджелина, които отново пазаруват заедно, стана ясно, че 14-годишната тийнейджърка вече е висока почти колкото известната си майка.

"Ако зависи от Анджелина, семейството нямаше да живее в Лос Анджелис, а някъде другаде, където да има повече лично пространство и спокойствие в ежедневието", казва източникът и допълва, че това не зависи от нея, така че тя прави най-доброто, което може. 

Бащата на децата, Брад Пит, също живее в Лос Анджелис и след раздялата си с Анджелина през септември 2016 г. и се стреми да не прекъсва хубавата си връзка с тях.

Брад Пит, Анджелина Джоли, шестте им деца и родителския подход на актрисата

Скритите таланти на децата на Брад и Анджелина

Каква майка е актрисата