Често сравняваме стила и тоалетите на Кейт Мидълтън и Меган Маркъл и в това няма нищо необичайно - и двете са млади и красиви херцогини, женени за двама братя принцове. Правилата на кралския двор са от първостепенно значение за това как изглеждат дамите на официални събития, но те не важат с еднаква тежест за съпругите на Уилям и Хари.

Кейт Мидълтън е жената на втория подред за наследяване на трона след принц Чарлз. Уилям има реалната възможност да застане начело на монархията след години, за което не само той, но и съпругата му трябва да са подготвени.

Снимка 420286

Източник: GettyImages

Херцогинята на Кеймбридж неведнъж е доказвала, че познава и владее кралския протокол до съвършенство. Освен за поведението й, той се отнася и за начина на обличане и цялостната визия. А при тях има редица рестрикции, свързани с бъдещата й роля на кралица.

Самата Елизабет Втора има право да дава мнението си за тоалетите на Мидълтън и да не одобрява някои от тях. Също така, при Кейт дължината на полите и роклите е строго упомената и няма място за експерименти, каквито Меган обича да си прави често. Херцогинята на Кеймбридж може да носи и само един конкретен цвят чорапогащник и лак за нокти.

Кейт Мидълтън, Вирджиния Чадуик-Хейли и коя е новата стилистка на херцогинята

Тайното оръжие на Кейт Мидълтън срещу Меган Маркъл

И как ще го използва

Новият стилист на Мидълтън е поредната голяма крачка по пътя й към изграждането на перфектен имидж на кралица. Дамата, която се грижи за визията й в последните месеци, е с благородническо потекло и спазва стриктно всички изисквания, докато при Меган режимът е далеч по-свободен, пише Express.