Ангажиментите на принц Уилям и Кейт Мидълтън стават все повече и повече, и това е част от подготовката им за деня, в който херцогът на Кеймбридж ще стане крал на Великобритания. До тогава обаче има още време, в което съпрузите комбинират полезното с приятното.

Едно от задълженията на Уилям и Кейт като създатели на благотворителната Royal Foundation е да бъдат и на първа линия на традиционната регата, която също е с благотворителна цел.

Състезанието по ветроходство се проведе вчера, 8 август, и вече сме сигурни, че то е любимо на Мидълтън.

Снимка 437935

Източник: GettyImages

Съпрузите доведоха и двете си по-големи деца Шарлот и Джордж на събитието. Но те останаха на сушата, докато Уилям и Кейт се качиха поотделно на две от лодките с огромни платна и се оказаха в доста бурни води.

Снимка 437933

Източник: GettyImages

Докато херцогът не изглеждаше особено въодушевен от идеята, съпругата му се забавляваше искрено в компанията на моряците.

Снимка 437944

Източник: GettyImages

И бурните води ни най-малко не я смутиха, защото усмивката не слезе от лицето й. А по всичко личи, че се забавлява искрено.

Снимка 437936

Източник: GettyImages

Регатата е и мястото, където Мидълтън може да си позволи възможно най-спортното облекло за една херцогиня. Късите й панталонки за пореден път ни убедиха, че тя тренира усилено и е в супер форма.

Снимка 437937

Източник: GettyImages

Супер настроението й пък завладя и принц Уилям, когато дойде време за награждаването.

Снимка 437940

Източник: GettyImages

Двамата се посмяха и закачаха пред всички, преди да връчат огромна дървена лъжица на победителя от състезанието по ветроходство.

Снимка 437941

Източник: GettyImages

Не по-малко от Уилям и Кейт се забавляваха Шарлот и Джордж. Двамата наблюдаваха случващото се от ВИП ложата, оставени на грижата на баба си и дядо си.

Снимка 437939

Източник: GettyImages

А когато майка им се върна при тях, те станаха център на внимание и не пропуснаха да демонстрират всички забавни физиономии, на които са способни.

Снимка 437938

Източник: GettyImages

Непринуденото поведение зарази и Мидълтън, която отдавна не сме виждали в тази светлина.