В неделя, 10 ноември, цялото кралско семейство се събра на едно място. Поводът бе Денят на възпоменанието, който традиционно се отбелязва с различни събития.

Още на предишната вечер в Royal Albert Hall се състоя дългоочакваната първа среща от дълго време на Фантастичната четворка на кралския двор - принцовете Уилям и Хари и техните съпруги Меган и Кейт. Но тяхната поява на едно и също събитие породи повече въпроси, отколкото отговори даде...

Двете семейства пристигнаха отделно и по различно време на тържествената церемония. Освен това, те заеха отредените им места доста далеч едни от други и това направи комуникацията помежду им физически невъзможна.

Снимка 452382

Източник: GettyImages

А Меган и Кейт, чиито отношения целият свят обсъжда, не размениха дори и поглед през цялата вечер. Ситуацията се повтори и на следващия ден, когато членовете на кралското семейство излизаха в групи по няколко на балконите на Бъкингамския дворец.

Снимка 452381

Източник: GettyImages

Херцогинята на Кеймбридж бе в компанията на кралица Елизабет и Камила Паркър, а херцогинята на Съсекс - с графинята на Есекс София. А за това тотално раздалечаване на Фантастичната четворка си има логично обяснение, което намираме в кралския протокол.

Снимка 452380

Източник: GettyImages

Членовете на кралското семейство излизат на балконите на двореца, групирани спрямо йерархията. Миналата година до кралицата бяха принц Филип и Кейт Мидълтън, а тази година мястото на съпруга на Елизабет Втора бе заето от Камила Паркър.

А Меган Маркъл остана без привилегията да бъде четвъртата дама на най-важния балкон. И причината за това е само една - Камила и Кейт са по-напред от нея в списъка на съпругите на бъдещи крале, пише Hello.

Кейт Мидълтън, Меган Мaркъл и съветът на херцогинята на Кеймбридж

Съветът, който Кейт даде на Меган

Не питай старило, питай херцогиня

Съпрузите на Меган и Кейт пък бяха още по-далеч от тях. Облечени във военни униформи, принцовете Уилям и Хари поднесоха венци в знак на почит на паметника на загиналите военни. Е, двамата поне бяха рамо до рамо...