След около 10 дни почивка от дългото и изтощително посещение в Австралия и Нова Зеландия, бременната Меган Мaркъл е отново на линия за натоварен коледен график. Снощи тя и принц Хари присъстваха на благотворително събитие, на което имаше и други интересни гости.

Докато не спира да се шуми за вражда между Меган Маркъл и Кейт Мидълтън, херцогинята на Съсекс се оказа на едно и също място със семейството на херцогинята на Кеймбридж. Защото и родителите на Кейт Мидълтън, брат й Джеймс, наскоро родилата Пипа и съпругът й Джеймс Матюс бяха сред гостите на коледeн концерт в Лондон.

Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс

Източник: Instagram / Spletnik

Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс

Междувременно Кейт Мидълтън за пореден път блесна с тиарата на принцеса Даяна и с красива бяла рокля по време на тържествен прием в Бъкингамския дворец.

Снимка 393491

Източник: GettyImages

Защо Хари и Меган не бяха там, можем само да предполагаме. Но като имаме предвид, че на благотворителното събитие присъстваха много приятели на херцога на Съсекс, със сигурност им е било по-интересно. А и благотворителният фонд е посветен на приятел на Уилям и Хари, който загива в катастрофа едва 18-годишен.

Преди празничната програма бременната Меган Маркъл е държала реч пред гостите, сред които и семейство Мидълтън. Тъй като събитието е било затворено за журналисти, разчитаме само на свидетелски разкази. Според тях херцогинята се е представила страхотно и доста уверено, пише Daily Mail.

Принц Хари, Меган Маркъл, Кейт Мидълтън, принц Уилям и една Коледа заедно

Къде ще прекарат Коледа Хари и Меган

Кралицата каза и ние решихме

Няма как да пропуснем и един друг факт за Меган, който не ни убягна снощи. Въпреки че успяхме само бегло да го видим, коремчето й вече изглежда доста наедряло. А херцогинята избра да го подчертае още повече с рокля за бременни на марката Seraphine - любимата на Кейт, когато е бременна.