След броени дни принц Хари и Меган Маркъл ще станат родители за пръв път. Преди няколко седмици те направиха поредната голяма крачка в съвместния си живот, като замениха двореца Кенсингтън с Frogmore Cottage в замъка Уиндзор.

Сега херцогът и херцогинята са по-самостоятелни от всякога и всички чакат с нетърпение поредния им ход. А затишието покрай раждането на бебето сякаш ще довее поредната буря.

Все по-упорито в медийното пространство се говори, че Хари и Меган може отново да сменят местоживенето си, като този път промяната е доста по-драстична, а дестинацията - Африка. Херцогът и херцогинята имат специална връзка с този континент и неведнъж са го посещавали с цел благотворителни мисии.

Меган е звезда и в Африка

Източник: Facebook / DrLisa Wilson-Tait

Меган е звезда и в Африка

Този факт се свързва и с друг - че бъдещите родители никак не желаят да бъдат задушени от монархията, от всички правила и протоколи и искат да водят по-свободен живот. А ако стегнат куфарите за Африка, това ще им бъде много по-възможно.

По-възможно ще бъде и на кралския двор да овладее цялата тази мащабна мания по Хари и Меган, в контекста на която е невъзможно да не правим сравнения между Маркъл и покойната принцеса Даяна.

Ако се случи, преместването на херцога и херцогинята на Съсекс в Африка по работни и благотворителни дела няма да бъде за постоянно, а за година-две или малко повече. За това време от двореца смятат, че интересът към Меган ще се превърне от нездрав в обичаен, а и херцогинята ще може да се изявява като модерната Майка Тереза.

Не всичко обаче е толкова просто, колкото може би ни изглежда. Подобна голяма крачка не е правена досега и със сигурност ще коства огромни суми за транспорт и сигурност.

Меган Маркъл, постовете в Instagram и какво разкриха феновете на херцогинята

Тайните послания на Меган Маркъл

Херцогинята и социалните мрежи

Засега от кралския двор се сдържат от коментари по темата, а и със сигурност ще трябва да мине поне година от раждането на наследника на Хари и Меган, за да се мисли за подобна голяма промяна, пише Daily Mail.