Приянка Чопра и Ник Джонас бяха сред звездните гости на кралската сватба на Меган Мaркъл и принц Хари. Херцогът и херцогинята обаче пропуснаха венчавката на своето приятелско семейство, която се проведе в Индия, а като причина се изтъкна бременността на бившата актриса. 

Маркъл организира пищно бебешко парти в Ню Йорк миналия месец, на което присъстваха почти всички нейни близки и известни дружки. Но без Приянка. И тези две събития дадоха повод да се говори за развалени приятелски отношения между двете известни дами.

Според едната версия, Чопра е жестоко обидена на Меган, че не е била до нея в най-важния й ден, а след това пътува не веднъж и два пъти на далечни разстояния заради ангажиментите си като херцогиня. Именно затова съпругата на Ник Джонас е решила дa пропусне бебешкото парти на Маркъл в Ню Йорк, въпреки че е получила покана.

Истината обаче е малко по-различна. Приянка и Меган не са се превърнали от първия приятелки във врагове. Просто и двете са достатъчно известни и заети, за да имат време за излишни драми.

Меган Маркъл, Кейт Мидълтън, принц Хари, принц Уилям и официалната раздяла на семействата

Как Хари и Меган се отделиха от Уилям и Кейт

И поредната привилегията за херцога и херцогинята на Съсекс

Двете продължават да се чуват, а индийската актриса и модел е пропуснала забавата в Ню Йорк заради ангажименти, а не за да си върне на бременната херцогиня, пише ELLE.