Следващата седмица излиза поредната част на "Отмъстителите", а на 25 май на екран ще се появи и дългоочакваната история на Хан Соло - "Соло: История от Междузвездни войни".

И в двата филма участва един британски актьор, който рядко влиза в светските хроники, но според мъжката модна библия Mr. Porter e най-елегантният мъж в Холивуд.

Снимка 351738

Източник: Bjorn Iooss/mrporter.com

Говорим за Пол Бетани - 47-годишния лондончанин, когото заобичахме от "Като рицарите" и който тотално спечели възхитата ни, когато се ожени за прелестната Дженифър Конъли.

Бетани участва с интервю и фотосесия в седмичния бюлетин на Mr. Porter, а от снимките само се убеждаваме, че актьорството не е единственото нещо, което е можел да превърне в кариера.

Снимка 351739

Източник: Bjorn Iooss/mrporter.com

Той много често е в класациите на най-стилно облечените мъже на планетата и го доказва не само по светски събития, но и с небрежния си, но елегантен всекидневен стил.

Снимка 351737

Източник: Bjorn Iooss/mrporter.com

Бетани не само демонстрира завиден моден усет, но и твърди, че не прави нищо специално, за да изглежда така. Не ползва козметика и мрази фитнесите. Освен това няма точна формула за това как комбинира дрехите си.