Компанията Maxdata стартира нова, уникална концепция за своята марка Belinea. Наред с познатите на българския пазар монитори, ще се предлагат и преносими компютри под същото име, съобщиха от дистрибутора Солитрейд.

В допълнение, компанията въвежда три линии продукти под марката Belinea. Всеки сегмент ще бъде ориентиран към нуждите на различни целеви групи и ще има уникален дизайн - лаптопи, монитори, мишки и клавиатури ще са подчинени на един стил.

Линията O-line ще привлича с младежки и свеж дизайн, докато продуктите от S-line са насочени към хора с високи изисквания от гледна точка на дизайна и технологията. B-line пък е създадена да посрещне нуждите на бизнес клиентите.

Различните линии имат няколко нива, чрез които потребителите и продавачите могат по-лесно да се ориентират при избора си на подходящ и достъпен за тях продукт.

Нива 1 и 2 отговарят на високи изисквания към изпълнение, технология и ергономичност. Продуктите от нива 3 и 4 се отличават с особено  добър външен вид, технология и ергономичност, подходящи за изискана професионална работна среда, поясняват от компанията. И накрая, нива 5 и 6 включват най-високотехнологичните продукти.

Източник: technews.bg