Изпълнителният директор на "Асарел-Медет" АД - Делчо Николов сподели впечателнията си от старта на второто издание на международния турнир по тенис на маса Asarel Bulgaria Open. Надпреварата от сериите Major се провежда в Панагюрище.

Управникът на една от най-успешните компании в своя конкретен отрасъл, отговорна за бързите темпове на развитие и стабилизирането на инфраструктурата в града, коментира и решението на "Асарел-Медет" АД да се ангажира пряко с генералното спонсорство на турнира.

"Радваме се, че имаме възможността да бъдем генерален спонсор на събитие от подобен мащаб. То поставя за втори пореден път България на картата на света, що се касае до тениса на маса.

"Асарел-Медет" осъществява разнообразна по насоките си дейност в множество различни сфери. Една от задачите, които сме си поставили, е да подпомагаме спорта. Този турнир е поредното доказателство за това, като искам да благодаря на организаторите за добре свършената до момента работа.

Развитието на региона е важно за нас и именно заради това участваме дейно и основно в подобни инициативи.

Виждате залата, в която се провеждат спортните събития в града, изградили сме и игрища, база, която може да се ползва за различни спортни цели.

Спомагаме за по-доброто функциониране и развитие на града ни, като можете да видите и още на влизане в Панагюрище болницата, която беше изградена. Тя е многофункционална, като целта е да обслужи клиентите от началото до края на лечението им и да им предложи всичко, от което биха имали нужда.

Определено тя е едно от нещата, с които се гордеем.

Желая здраве и успех на всички участници в Asarel Bulgaria Open. На добър час!", завърши Делчо Николов.