Осминафиналната среща между Григор Димитров и Данийл Медведев ще се играе в ранните часове на утрешния ден. Мачът е насрочен за втория по значимост корт - Грандстанд 1 и е последен в програмата.

Трудна победа за Григор Димитров на старта във Вашингтон

Трудна победа за Григор Димитров на старта във Вашингтон

Хасковлията имаше нужда от три сета срещу британеца Кайл Едмънд

Мачовете на турнира във Вашингтон започват в 21:00 часа. Първата среща на Грандстанд 1 е между Южени Бушар и Андреа Петкович. След тях ще играят Милош Раонич и Маркос Багадатис.

Третият мач може да започне не по-рано от 24:00 часа и е между сензацията Юки Бхамбри и Гуидо Пея. Любителите на среднощния тенис след това ще могат да проследят сблъсъка между Томи Пол и Жил Мюлер.

И когато всички тези мачове свършат на корта ще излезе Григор Димитров срещу Данийл Медведев. По правило във Вашингтон последните мачове свършват около 8 часа сутринта.

Индиецът Юки Бхамбри детронира Гаел Монфийс във Вашингтон

Индиецът Юки Бхамбри детронира Гаел Монфийс във Вашингтон

Вижте резултати от тази нощ от турнира в американската столица

Българинът няма да може непосредствено да наблюдава евентуалния си следващ съперник, защото мачът между Александър Зверев и Теннис Сандгре е по същото време на Централния корт. Преди тях там ще е шоуто: Дел Потро - Нишикори. Програмата ще бъде открита от дамския мач: Симона Халеп - Марина Дуке-Мариньо.

Снимка 306415

Източник: GettyImages