Григор Димитров коментира класирането си за полуфиналите на Откритото първенство на Австралия по тенис.

Гришо сподели, че е много щастлив от факта, че ще може да продължи да радва с играта си феновете в Мелбърн.

"Знаех, че няма да е лесно. В първия сет бях кълбо от нерви. Бях малко пасивен, ударите не се получаваха, но с всяка точка намирах играта си," заяви Григор в интервюто на корта.

Българинът Григор Димитров ще играе на полуфинал в Австралия (ВИДЕО)

Гришо подчини Гофен и мечтае за титлата в Мелбърн! (ВИДЕО)

Хасковлията се справи с „магьосника" Давид Гофен

След третия кръг в турнира няма лесни съперниците, така че очаквам много труден мач на полуфинала, без значение дали играя с Раонич или Надал. Най-вероятно ще си легна и ще гледам мача помежду им. С когото и да се срещна, трябва да съм готов на 100%. Да играя полуфинал тук, пред тази публика, означава много за мен", каза още той.

"Последните две години бяха много тежки за мен, но ми позволиха да науча много неща за себе си. С треньора ми успяхме да изчистим някои неща в играта ми. Направихме я по-опростена и това дава резултати. Все пак не е лесно да променим всичко из основи. Говорихме дълго, но имаме еднакви виждания, нещата се получават простичко. Разбрах доста за себе си. Оценявам нещата по различен начин", заяви Григор.

Miss Top Of The World: Браво, Гришо! Доказа на всички, че си по-голям от злобата!

Miss Top Of The World: Браво, Гришо! Доказа на всички, че си по-голям от злобата!

"Ти го можеш! Успех!"

Най-добрият български тенисист коментира и певческото трио, което сформира с Роджър Федерер и Томи Хаас. Той разкри, че изобщо не е знаел, че видеото ще види бял свят. "Абсолютно не. Лежах си в леглото, когато получих съобщение - Роджър Федерер публикува видео. Казах си, само да не е това. Отговорих му само с едно съобщение. Но ще работим върху своето пеене".