Представителят на Люксембург Жил Мюлер, който в кариерата си има победа над Григор Димитров, счита че тази година турнирът е от по-висока класа. Ето какво сподели той след победата си над Матия Бург (Франция) в мач от Garanti Koza Sofia Open 2017.

"Tази година турнирът е по-силен. Играчите от схемата са по-силни. Харесва ми. Все пак, това че се върнах е добър знак", сподели Мюлер.

Михаил Южни-Полковника беше затруднен от квалификант

Михаил Южни-Полковника беше затруднен от квалификант

Марко Тепавац игра равностойно с именития си съперник

"Засега съм фокусиран само върху следващия мач. Ще бъде тежко, най-вероятно срещу Михаил Южни. Никога не е лесно да играеш срещу него. Добър тенисист е. Но вижте, вече няма лесен мач. Дори и днешният, макар че да изглеждаше така. Но той имаше доста точки за пробив, които трябваше да спасявам. Тук всеки противник е опасен. Мисля, че не трябва да гледаш напред в бъдещето. Ясно е, че съм тук, за да побеждавам. Но всички други 27 тенисисти са дошли за същото. Всеки иска да спечели. Затова е важно да се гледа мач за мач и да се концентрираш само върху следващото препятствие. Защото всички мачове са тежки", добави още Мюлер.