Изненадите на Бон никога не свършват и този гениален младежки хостел, проектиран от филмовата декораторка Марион Сеул, стои като доказателство за възгледите на града към творчеството.

Хотел в индустриален кран с много екстри

Как се спи на върха на индустриален кран

Една екстремна, но луксозна нощувка

Изработен в бивш склад в Бон, BaseCamp кани гостите да отседнат и да се настанят удобно в разнообразни тематични каравани с прекрасни мебели.

Снимка 367718

Източник: basecamp-bonn.com

Разработена от немския хотелиер Михаел Шлосер, тази уникална хотелска концепция има за цел да предложи евтина и оригинална алтернатива за настаняване на пътници в този вълнуващ немски град.

Хостелът разполага с 16 каравани, два вагона, няколко кемпера и други нестандартни предложения с общ капацитет от 120 легла.

Снимка 367717

Източник: basecamp-bonn.com

Вместо стаи и суити, този интелигентен закрит къмпинг хостел се предлага с интересни, артистично проектирани каравани и носталгични влакови отделения. Всяка една каравана има определена тема и разказва своята история, пропита от вдъхновяващи декорации и живи спомени.

Снимка 367716

Източник: basecamp-bonn.com

Удобствата на BaseCamp включват безплатен Wi-Fi интернет, няколко барбекюта, микробус за храна и, разбира се, бирена градина в немски стил. В цената нощувката влиза и безплатна закуска.

Този хотел не e хотел

Този хотел не e хотел

Един различен и интересен дизайн