Алжирски мигрант е изнасилил 25-годишна германска студентка в Хановер. По време на престъплението, извършено в странична и тъмна уличка, той е крещял "По волята на Аллах", пишат британския "Дейли мейл" и "Експрес" .

37-годишният алжирецът, чието първо име Реда, е обвинен, че е проследил младата жена, докато се е прибирала от нощен клуб в пет часа сутринта. Той я е нападнал, пребил, изнасилил и накрая я е попитал дали ѝ е харесало.

Шокиращите детайли бяха разкрити по време на съдебния процес срещу 37-годишния бежанец от Алжир. Обвиненият не се признава за виновен. Прокуратурата обаче свързва взетите проби ДНК с него. Студентката, чието първо име е Лара, казва, че нападението е било най-ужасяващото нещо в живота ѝ.

"Той ме попита на развален немски дали мога да му отделя минута. Преди да реагирам, ме сграбчи за ръката и ме затегли към уличката. Имах лютив спрей, опитах се да го напръскам, но той ме хвана за ръката и го използва вместо това срещу мен", разказа жертвата.

При опит да извика помощ, нападателят е започнал да я бие, удряйки главата ѝ в земята, докато тя почти не губи съзнание.

По време на зверството той е викал на арабски: "По волята на Аллах". "След като всичко свърши, това ме попита дали ми е харесало", разказа студентката, която по време на процеса е разпознала насилника си.