Калина Ромски оркестър е сред задължителните неща в сватбената програма на княгиня Калина и Китин Муньос.

Дългоочакваното тържество ще бъде в Царска Бистрица, а върху поканите за церемонията ще има снимка от Боровец, правена от самата Калина, както и българското знаме. Нямало да има корони и титли, а само двете букви КК.

На испанските покани ще има указание как се стига до Царска Бистрица. Тази информация даде на специална пресконференция прессекретарят на семейството Галя Дичева.

Гостите от Испания ще пристигнат с чартърен полет на 25 октомври, ден преди церемонията. Общият брой на чуждите гости е около 200, които на свои разноски ще отседнат в хотелите на Боровец.

Присъствието си са потвърдили и членове на английската и испанската кралски фамилии, но не се знае точно кои са, уточни Дичева. Разбира се на сватбата ще дойдат и всички братя на Калина и техните съпруги, както и майката, двамата братя и сестрата на Китин Муньос.

Церемонията започва в 12 часа в двора на Царска Бистрица и ще продължи не повече от половин час. За целта ще се изградят две шатри - за параклис и за официалния обяд.

Менюто за сватбата ще включва шопска салата, мусака от самоковски картофи и палачинки с боровинки, които били любими и на Калина, и на Китин. Те щели да заместят сватбената торта.