Потвърдена е информацията, че от мястото на експлозията в центъра на Несебър, са извозени три трупа. Загинали са 31-годишната Тянка Желязкова, 30-годишният Николай Бъчваров и 24-годишният Славчо Дерелиев, за когото полицията твърдеше, че е жив, но с опасност за живота. Това предаде кореспондент на "Дарик радио". След направена проверка се е оказало, че той не фигурира в регистрите на Бургаската болница. Приети по спешност са били 9-годишно момче, изписано още снощи, и 24-годишен младеж от Несебър, пострадал докато преминавал покрай експлоадиращата кола. Той е с раздробена дясна ръка, но без опасност за живота.

Очевидци са съобщили, че от мястото на взрива са извозени 3 трупа, което потвърждава версията, че и тримата, пътуващи в джипа, са загинали на място.

Според първоначалният оглед, взривното устройство е било поставено под ВАЗ с номер 2101 с шуменска регистрация. То е било задействано дистанционно в момента, в който спира джипа на Димитър Желязков. Предполага се, че Митю Очите е бил мишената.

Основният оглед на полицейските експерти ще е днес, тъй като късният час на инцидента не позволил събирането на повече доказателства. Районът остава отцепен.