Вероятно за някои хора дори автомобил като Rolls Royce Phantom не е достатъчно представителен. За тях са се постарали тунерите от фирмата Mansory.

Тази фирма е специализирана в доработка на супер луксозните модели на Bentley, Aston Martin, а сега и Rolls Royce.

Германските тунери са вложили доста усилия за да подобрят популярния седан на Rolls Royce. Новата версия е наречена Conquistador. На пръв поглед личат новите габарити с LED светлини, елегантната радиаторна решетка, новите калници с интегрирани алуминиеви лайсни, прикриващи отворите за въздух.
Нова е и задната броня с два двойни накрайника на ауспуха и минаваща по средата алуминиева лайсна. Вижда се и спортен спойлер над капака на багажника. 

Интериорът е кожен в цвят ‘Shadow Black', изработен от фирмата Glasurit. Виждат се и много сребърни детайли, заместили хромираните при стандартния модел. Има много панели от карбон. На облегалките на предните седалки има монтирани LCD монитори. 

От Mansory са променили и доста технически параметри на автомобила. Работният обем на двигателя е повишен до 7.5 литра и така е постигната максималната мощност от 543 к.с. (405kW), а максималният въртящ момент е 810Nm. Джантите са с размер 22 цола, спирачките специална изработка на специалистите от Brembo. 

Крайният резултат е съвършена лимузина за най-претенциозните и разбира се най-богати клиенти

Източник: automedia.bg