Арестуваха мъж, ограбил игрална зала. В сряда е получен сигнал за кражба на пари и за злоупотреба с оборотни средства от управителя на игрална зала в Сливен.

Задържаният е направил пълни самопризнания, съобщиха от ОДМВР-Сливен.

По случая е образувано досъдебно производство.

Разкрити са и две кражби. На 10 март са задържани двама мъже на 43 и 33 години, извършили кражби от частен имот и заведение за бързо хранене в град Сливен. За периода от 7 до 10 март 33-годишният Я.И. е проникнал с взлом в имот в строеж, собственост на 54-годишен мъж. Извършил е кражба на 22 броя пакети с паркет, 40 м. трифазен кабел и други материали и вещи на обща стойност около 2500 лева. Я.И. е криминално проявен и осъждан за кражби.

Първоначално е задържан за 24 часа. Образувано е досъдебно производство под надзора на Районна прокуратура-Сливен. В хода на операцията е получен сигнал за взломна кражба от заведение за бързо хранене в центъра на град Сливен.

Откраднати са мобилен телефон и сумата от 1000 лева. За броени часове криминалистите на РУ-Сливен са установили и задържали извършителя. Той е П.С. на 43 години от град Сливен, криминално проявен за кражби. Първоначално е задържан за 24 часа. По случа е образувано досъдебно производство под надзора на Районна прокуратура-Сливен.