Един от най-известните производители на белгийски шоколадови бонбони Jeff de Bruges ще изненада любителите на сладките удоволствия със специална великденска колекция от близо 40 вида шоколадови изделия по повод предстоящия празник.

Сред изкушенията са малки шоколадови яйца от бял, млечен и натурален шоколад, изпълнени с фин пълнеж с вкус на портокал, джандуя, пралина с карамелизирани лешникови пепитки, кокос, карамел и други.

Шедьовърът във великденската колекция е гамата от големи шоколадови яйца, които могат да се пълнят с шоколадови бонбони. Те са с различна големина (от 10 до 21 см височина) и могат да се персонализират, като се постави надпис по желание на клиента, което прави подаръка уникален.

Белгийският шоколатиер е подготвил специална изненада и за най-малките почитатели на шоколадовите лакомствата - шоколадови фигурки на животни. Сред тях са пиленцето Кипи, патицата с рапърска шапка - Диего, лакомото зайче Оноре, заекът Споко и кученцето, наречено Лешник.

Веригата магазини за белгийски шоколадови бонбони Jeff de Bruges е създадена през 1986 г. Само във Франция белгийският производител на шоколадови бонбони разполага с верига от над 240 магазина, както и с близо 30 магазина в други страни.

Постоянният асортимент надхвърля 60 различни вида шоколадови бонбони. Той се обогатява значително със сезонните колекции и шоколадови специалитети.

Шоколадовите изкушения от великденската колекция могат да бъдат намерени в магазина на Jeff de Bruges в Mall of Sofia.