Сигнал за тежък пътен инцидент е подаден малко след 14 часа в бургаската полиция.

Четирима души са загинали на място, а един е тежко ранен при катастрофа, станала в покрайнините на бургаския квартал "Ветрен", на входа на магистралата. По първоначални данни, лек автомобил, идващ от квартала, се е ударил челно в друга кола.

Раненият е откаран в болница.

Заради инцидента на мястото са били изпратени пътни полицаи, за да регулират движението.

Малко по-рано в близост до между село Звездец, в района на Малко Търново моторист се е блъснал в лек автомобил. Водачът на мотора се движел в посоката към Бургас. Той е бил с тежки травми и е починал на път за болницата.

По двата случая са образувани досъдебни производства. Работата по установяване на причините за тежките инциденти продължава.

"Ветрен", ,. На място са загинали четирима, а пети е откаран в тежко състояние в бургаска болница. На място има пътни полицаи, които регулират движението.

Малко по-рано, между село Звездец - Малко Търново, в посока Бургас моторист се е блъснал в лек автомобил. На път за болницата мотористът е починал.

По случаите са образувани досъдебни производства. Работата по установяване на причините за тежките инциденти продължава, съобщиха от МВР.