Рекордьорката на скок височина и председател на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова и дългогодишният й приятел Николай Попвасилев снощи сключиха граждански брак в театъра на  "Роял Клуб Виктория - Елените", информира Topsport.bg. 

Кметът на Сливен Йордан Лечков, асистиран от длъжностно лице от община Сливен, бракосъчета младоженците.

Халките, които Стефка и Николай размениха са на "Пиаже", от бяло злато със 7 диаманта.

Сред присъстващите на събитието бяха роднини на двойката, кумовете им - Маринела и Ветко Арабаджиеви, приятели и журналисти.

За церемонията булката облече бял панталон и дълго златно сако на "Долче и Габана", а младоженецът бе в костюм на сиво-черно райе на "Канали".

Сред гостите на новото семейство бяха Катерина Евро, Дим Дуков, Мартина Вачкова и Азис, Евгения иНиколай Баневи, Весела и Димитър Барбукови, Даниела и Стефан Атанасови.

За тържеството, което е днес, в петък вечер в Бургас с частен самолет пристигнаха и специалните гост-изпълнители - "Джипси Кингс". За първи път в 23-годишната си кариера те ще пеят на сватба.

Сред участниците в сватбеното парти ще са още Софи Маринова и Устата, Ивана, Весела Нейнски и Азис. Под звуците на 20 каба гайди от Широка Лъка младоженците ще изпълнят ритуалите, характерни за традиционните български сватби.