Току-що рухна конструкцията на Бойко Рашков и Николай Хаджигенов, които твърдяха на изборите на 11 юли, че има стотици подслушвани български граждани. Рухна опорката на Рашков, Николай Хаджигенов, Мая Манолова и т.н.

Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова на трибунка в Народното събрание след като парламента разглежда на закрито заседание отчета на временната комисия на Хаджигенов за полицейското насилие и незаконното подслушване.

Ако имало нещо подобно с незаконните подслушвания, МВР щяло да огласи информацията, а не да се крие удобно, посочи Атанасова. Истината е, че във всички изпратени документи на временната комисия за полицейското насилие, целта е обществото да остане с впечатлението, че е имало подслушвания. Няма данни за незаконни подслушвания, категорична бе тя.

Не един или два са случаите на подслушване, уверен Бойко Рашков
Обновена

Не един или два са случаите на подслушване, уверен Бойко Рашков

Предоставя данните на комисията в следващия парламент

В този доклад няма нищо секретно и няма засекретяване на информация. Единствената цел била да не се каже какво пишело в този доклад в предизборната кампания Бойко Рашков, Хаджигенов и Мая Манолова, изтъкна от своя страна Тома Биков.

По думите му Бойко Рашков по време на предизборната кампания обявил, че цялата информация щяла да бъде предоставена, а сега ги е срам да дойдат и да я представят на медиите.

Според депутата от ГЕРБ Александър Ненков Хаджигенов се превърнал в адвокат на Рашков, защото някои не иска да се стигне до цялата истина и тя да бъде представена.