Седем души се събраха пред сградата на парламента до МС, за да изразят подкрепата си към правителството. Инициатори са участниците във групата във Фейсбук „Справедливост за всичко".

Групата, създадена с цел да изгради подкрепата към премиера Бойко Борисов и цялото правителство, носеше плакати с надпис "Спорна работа, госпожи и господа министри".

Инициаторите искат управляващите да знаят, че мнозинството българи не са ехидни мърморковци, че българите вярват в намеренията на кабинета.

Ние не можем един без друг, точно както министър-председателят, председателят на НС, министърът на вътрешните работи, министърът на финансите, председателят на ДАНС, главният прокурор, председателят на ВАС, нямаше да постигнат всичко това без взаимно да се подкрепят. Това е записано в листовките, раздавани от групата.

Отново е „време разделно", надеждата трябва да се раздели с думите и да се срещне с конкретните дела, смятат още от групата.

На стената на групата във Фейсбук всеки може да сподели своя опит от държавни служители, които не спазват правилата и законите.

Всеки месец в кабинета на премиера ще бъде подавана информация за състава на групата с надеждата, че разрастването й ще е мощен стимул, за да може Бойко Борисов да продължи с успешната си работа.

Към 13 април групата включва 529 души, а инициаторите се надяват тя да продължи да нараства.

Инициаторите заявиха своите намерения  всяка сряда да идват тук, за да подкрепят управляващите.

Двама полицаи се грижиха за мирното протичане на проявата.