Месец март отново реши да си поиграе с настроението на хората, като изненадващият сняг успя да поохлади пролетните ни очаквания с ефирната си бяла пелена. За наш късмет обаче слънцето скоро ще разкрие отново позабравените горски пътеки, предоставящи ни заредени с адреналин предизвикателства. Една подобаваща подготовка се обуславя от множество фактори, но във всеки случай е по-добре да разполагаме с повече възможности - каквато е и играта "Печалби плюс - Тото офроуд Велинград". Тя предлага на участниците в нея да спечелят чудесни награди, като най-голямата е чисто нов автомобил "Форд Фиеста". Единственото условие е непечеливш талон от игрите "Бързи 1000 лева" и "Разбий трезора" да бъде регистриран в сайта: lottery.toto.bg

Кампанията стартира в 0:00 часа на 19 март и ще продължи до 16:00 часа на 17 април. Уникалното за нея е, че разкрива страхотна възможност за печалби от Българския спортен тотализатор, без да е наложително да се закупуват допълнителни талони от моментните лотарийни игри. Големият късметлия, който ще има възможност да пришпори новия "Форд Фиеста" по скоростните трасета, ще бъде изтеглен по време на уникалното офроуд събитие "Офроуд Велинград 4х4+2", което ще се проведе между 16-ти и 18-ти април в китния родопски град!

Можете да сте сигурни, че събитието ще бъде една невероятна атракция, подкрепена от любимия тотализатор, и която ще повдигне адреналина Ви до най-високата предавка! Традиционното състезание, което се провежда за четвърта поредна година, е първият кръг от националните шампионати Bulgaria Trophy Challenge и Cross Country, като през 2021 г. се очакват рекорден брой състезатели, включително от няколко съседни държави. Организаторите обещават страхотни и живописни нови трасета, които се намират в разнообразни местности с причудливи терени, разкриващи невероятни гледки.

Елате и се забавлявайте с нас!