Любовта е, когато затворим очи и единственият образ, който се появява, е този на обичания човек. Когато правим общи планове, когато безусловно споделяме възможностите за успех с другия.

На Свети Валентин влюбените ще поднесат на своята половинка плюшено мече или огромно сърце, което да засвидетелства искрените чувства, но защо да не добавите още емоции и да не изненадате любимия човек с квитанции за Спорт тото.

Какво по-романтично от това във фиша да бъдат попълнени рождените ви дати и датата на вашата първа среща, а също и числата, които заедно ще изберете, за да бъде завършена комбинацията на вашия съвместен късмет?

Помислете върху тази възможност, защото Спорт тото е подготвило и изненада за празника в играта "5 от 35". Тази неделя в 12-я тираж ще бъдат раздадени чрез жребий 10 допълнителни печалби, всяка на стойност 500 лева. Традиционно играта "Тото 2 - Зодиак" може да зарадва най-големите късметлии с печалби до 3 000 000 лева, а вашите зодии, попълнени в една комбинация, могат да увеличат шансовете за печалби. Любимата игра "6 от 42" е с прогнозен джакпот от 380 000 лева.

Не пренебрегвайте и моментните лотарийни игри, защото от "Големият удар", "Зодиак", "Твоят късмет", "Тото Джакпот" и "Честит празник" можете да спечелите до 100 000 лева.

Ако случайно не откриете късметлийските символи, можете да регистрирате кодовете на тези талони на lottery.toto.bg и да се включите в кампанията "Печалби плюс - Световна купа Банско". Кампанията ще продължи до 26 февруари, а на 27 февруари ще бъде изтеглена голямата печалба, която е нов автомобил.

В любовта двама души във всяка секунда споделят живота си, споделете и късмета си в 12-я тираж на Български спортен тотализатор. Той ще бъде проведен в най-красивия ден от годината - денят на любовта.