Млад мъж беше пребит и намушкан с нож в София. Извършителите все още се издирват. Случаят е от 3 февруари, но беше оповестен днес от семейството на пострадалия, съобщи БНТ.

Бруталното нападение е извършено пред заведение за хранене в столичния квартал "Младост 4".

Младият мъж е бил нападнат заедно с негов приятел, докато чакат поръчката си. Към тях се насочила група хулигани с вериги, тръби и маски.

Вероятно става въпрос за футболни фенове, тъй като приятелят на пострадалия е носил шапка с логото на голям столичен отбор. От СДВР заявиха, че продължава работата по издирването на извършителите и е образувано досъдебно производство.

Задържани за нападение с нож в Стамболийски, пострадалият в болница

Задържани за нападение с нож в Стамболийски, пострадалият в болница

Млад мъж бе подложен на тежки операции след като бе наръган от пияни мъже

Иван Петров, брат на пострадалия Ангел обясни, че пред дни е имало информация, че извършителите се движат още в квартала и са гонили 13-14-годишни деца, които са били облечени с екипи на един от футболните отбори. "За това спряхме да мълчим, защото аз се притеснявам, че докато тече разследването може да се стигне до поредната вендета. Аз не мога да приема, че е възможно 15 човека да бият и ръгат някой в 21.30 часа вечерта на пълна спирка с хора и тези 15 човека да не може да се разбере кои са и да се намерят доказателства".