Ремонти затварят отсечки от ключови булеварди в София.

От Столична община съобщават, че от 00.00 часа днес до 24.00 часа на 22 август ще се извърши промяна в организацията на движение: 

Затвориха кръстовището при Софийския университет

Затвориха кръстовището при Софийския университет

Булевард "Васил Левски" ще бъде затворен днес и утре...

Забранява се влизането на пътни превозни средства по източната половина от пътното платно на бул. "Васил Левски" в участъка от бул. "Цар Освободител" до ул. "Оборище", включително и през източната страна на кръстовище бул. "Васил Левски" - ул. "Оборище". Ще се осигури преминаване на превозни средства по ул. "Шипка". Движението ще се извършва двупосочно в западната половина от пътното платно на булеварда.

Забранява се влизането на превозни средства по крайните две пътни ленти от източната и от западната страна на пътното платно на бул. "Васил Левски" в участъка от ул. "Оборище" до паметника на Васил Левски. Движението на превозни средства ще се извършва двупосочно по едната пътна лента в посока в същия участък на булеварда.

За същия период се закрива спирка с код 1699 "СУ Св. Климент Охридски" за тролейбусни линии № 1, 2, 4 и 11 на бул. "Васил Левски" в посока площад "Паметник Левски";

Променя се маршрутът на тролейбусни линии № 1, 2 и 4 само в посока СУ "Св. Климент Охридски" както следва: от ул. "Кракра" надясно по бул. "Янко Сакъзов" и по бул. "Васил Левски" по маршрутите.

В същото време до 17 август се забранява влизането на превозни средства по пътната лента от северната страна на пътното платно на бул. "Джеймс Баучер" в участък от 120 м от кръстовището с ул. "Света гора" към ул. "Йоан Екзарх".

От вчера е предприета временна организация на движението за ремонт на бул. "България" в участъка от бул."Акад. Иван Гешов" до бул."Гоце Делчев".

От 00.00 часа на 12 август до 24.00 часа на 25 август се забранява влизането на пътни превозни средства по западното пътно платно на бул. "България" в участъка от бул. "Акад. Иван Гешов" до бул. "Гоце Делчев". Движението на превозни средства ще се извършва двупосочно в източното пътно платно на булеварда, както следва:

- в една пътна лента в посока от бул. "Акад. Иван Гешов" към бул. "Гоце Делчев";

- в две пътни ленти в посока от бул. "Гоце Делчев" към бул. "Акад. Иван Гешов".

Вчера беше възстановено движението по постоянния маршрут на трамвайна линия № 7 до ж.к. Борово;

Закрива се временната автобусна линия № 7-ТМ;

Възстановява се постоянният маршрут на автобусна линия № 304;

Закриват се временните спирки по автобусна линия № 304 и временната автобусна линия № 7-ТМ.

Закрива се спирка с код 1306 "Площад Ручей" в посока ж.к. Гоце Делчев за автобусни линии № 64, 83, 204 и N 4.