Рецидивист разби частен имот край Плевен. От вилата не липсва нищо. Оказва се, че престъпникът е ползвал къщата като хотел. Многократно залавян от полицията за крабежи, заподозреният Ангел е пускан след това от разследващите. Причината е, че кражбите са били маловажни. Щетите, които нанася при тази къща са големи, съобщиха от Нова телевизия.

Местните са се организирали дори да патрулират, за да установят извършителя. Той все още не е открит.

Според жителите, заподозреният е оприличаван на героя на Силвестър Сталоун - Рамбо. От полицията, също признават, че злосторникът е трудно уловим, но гарантираха, че ще го хванат. И тук идва спомена за друг герой на Сталоун - полицай Кобра.

Вилните зони над Плевен са неговата запазена територия. Стотици са потърпевшите от взломните му кражби, зачестили през последните месеци.

Един от жителите коментира, че четири пъти е разбиван имотът му и е правен опит за кражба за пети път.

Друг жител на вилната зона, пострадал от набезите на рецидивиста споделя, че вече води статистика на влизанията и кражбите случили се в дома му. "19 пъти вече. Броя ги. Ето, то си личи, къде са стъпвали, за да влизат. От тук разбива винкела, запалил е комарника, разбива стъклото и влиза вътре".