Април се изниза и в края му предстои един от най-светлите празници в календара ни - Великден! Над пламъка на свещите сме изрекли тихо своите желания, а на самия Великден домовете ни ще светят красиво обагрените яйца и захарните кристалчета на благоуханните сладки козунаци.

Блестящи великденски цветове проблясват и на едно друго място - новата лотарийна игра на Българския Спортен Тотализатор "Скъпоценната седмица". В нея, подобно на великденски яйца, са скрити топ печалби от 500 000, 50 000, 20 000 и огромен брой по-малки печалби от по 5000 и 1000 лв.

За Великден не забравяйте да изпробвате късмета си и в числовите игри на БСТ, защото джакпотът в най-популярната от тях - 6/49 вече надминава 3 200 000 лв. Специално за празника, в тираж 34/2.05.2021 г., Спортният тотализатор е подготвил допълнителни печалби от по 500 лв. в играта 5/35.

Точно преди само една година, щастливка от гр. Исперих пуска своя фиш на стойност от 4 лв. И навръх Великден разбира, че спечели колосалната сума от 5 457 471 лева. Това определено си е чудо, за което дори не е дръзвала да мечтае.

Като стана въпрос за стойност на фишове, не забравяйте, че от 2 май стартира и най-новата кампания за членовете на ТОТО Клуб - "Дай пет за късмет", която ще продължи до 30.05.2021. Всеки участник, в числовите игри или закупил талон от моментните лотарийни игри на БСТ на стойност равна или по-голяма от 2 лева, ще получи правото да натрупва в потребителския си профил по 1 бонус точка за всеки 2 лева покупка. Всеки 10 бонус точки, събрани в периода на промоционалната кампания ще дават 1 шанс за участие в играта за спечелване на много допълнителни печалби. Пълната информация може да намерите на https://www.action.toto.bg/.

Радостен, закачлив и пищно - цветен Великден се задава, носещ българската душевност и силата на добротата. Затова ние от Българският Спортен Тотализатор Ви пожелаваме празнични дни изпълнени с много щастие и радост. А за да внесете още повече положителни емоции, не спирайте да изпробвате късмета си, защото Спорт Тото- винаги даваме повече!