Лена е на 27 години. Женена е от 11 години, има 6 деца и в момента е бремена със седмо дете. Живеят в скромна къща на село в България, 2015 година.

Най-голямото им дете е на 10 години, най-малкото - на година и половина. Съпругът й работи, но в момента е без работа. "Работи, не му дават пари, даже аз му помагах, бяхме на квартира", разказа Лена.

"Моля, всеки,който има възможност да помогне с храна, дрехи, домакински уреди-тенджери, пералня,печка, спално бельо и всичко, което е нужно за нормално съществуване, да помогне", каза тя.

Лена избира раждането на нов живот, макар и с цената на лишенията, но не и да премахне детето от утробата си. Лена има нужда от лекар гинеколог, който да я прегледа. Тя до сега не е посещавала лекар гинеколог.

Децата имат нужда от храна, дрехи, обувки, подаръци, както всяко едно дете.

Редакцията разполага с телефона на жената. Историята им е разказана във видео в социалната мрежа. Под поста, публикуван на страница във ФБ, има и друго мнение - преди години жената е говорила за стерилизация, било й е помогнато, съпругът й е бил в затвора. Каквато и да е истината, никой от нас не е съдник, припомнят други коментари.

Междувременно правителството очаква нова формулировка за енергийна бедност.