5G технологиите правят възможни много нови дигитални изживявания за потребителите. Затова все повече хора се насочват към следващото поколение мобилни комуникации, за да са в крак с времето - за работа, общуване и забавление. За да даде възможност на повече хора да се възползват от бързата скорост и ниското времезакъснение на 5G ULTRA, А1 включва достъп до тези възможности във всички нови тарифни планове. Много примамлив е и еднократният бонус от 500 000 MB на максимална скорост, който ще получат всички потребители, които изберат някой от новите мобилни планове на компанията.

5G ULTRA достъп с всеки план

Като част от промоционална кампания на А1, всички планове - Unlimited и ONE, вече предлагат достъп до 5G ULTRA. Промоционалният период за достъп до мрежата от ново поколение на А1 е от пет месеца, а за планове, които включват безкрайни минути и мегабайти Unlimited, достъпът до 5G ULTRA е за целия период на договора.

Потребителите ще могат да избират измежду четири нови тарифни плана ONE. Техните цени започват от 19,99 до 34,99 лева на месец. Всеки от тях включва различен обем от национални минути и мегабайти, които варират от 600 до неограничени минути и от 600 до 20 000 MB. За най-активните интернет потребители и за тези, които провеждат дълги разговори, А1 е подготвила три Unlimited плана с неограничени минути и мегабайти с достъп до 5G ULTRA за целия период на договора. При плановете Unlimited 39,99 и 49,99 максималната скорост за първите 5 месеца е неограничена, докато при Unlimited Ultra скоростта е неограничена през целия период на договора. Цените при Unlimited плановете варират от 39,99 до 59,99 лева на месец.

Дълъг промоционален период и бонус от 500 000 MB

С новата кампания А1 цели да акцентира върху впечатляващите характеристики на петото поколение мрежи, давайки възможност на повече потребители да се възползват от бързите скорости на 5G ULTRA, които достигат до над 1 500 Mbps. В същото време, за да осигури повече спокойствие на своите клиенти за безкрайно сърфиране в мрежата, А1 предоставя допълнителни 500 000 MB на максимална скорост на всеки потребител, който избере някой от новите планове или поднови своя договор до края на месец февруари. Мегабайтите могат да бъдат използвани за период от пет месеца, а активирането на бонус пакета става с няколко лесни стъпки през приложението Моят А1. Потребителите, които разполагат с план Unlimited Ultra, който включва безкрайни мегабайти, имат възможност да подарят еднократния бонус от 500 000 MB на друг абонат на А1.

Какво още могат да очакват потребителите от новите планове?

А1 продължава да предлага разнообразие от дигитални услуги, които предоставят качествено музикално, филмово, новинарско и забавно съдържание. С новите планове компанията обръща внимание и на възможностите за персонализация на всеки един от тях. Потребителите могат да избират от различни трафик пакети, които да добавят, ако планът им включва свободни позиции, както и различни услуги от типа Select (A1 Xplore TV GO, Diema Xtra, MAX Sport, Deezer, HBO GO и други), които могат да управляват лесно през приложението Моят А1. Броят на свободните позиции за трафик пакети и услуги Select варира спрямо избрания от потребителя мобилен план. Така например, новите планове ONE включват до 3 трафик пакета. Всеки един от тях е с 10 000 MB и може да бъде използван за социални мрежи, чат програми, мобилна телевизия или за новини. Имайки възможността да избира от различни по тип тарифни пакети, в комбинация с различни трафик пакети и услуги Select, потребителите имат свободата да персонализират по свой вкус, потребност и възможности използването на мобилна услуга от А1.