На улица "Христо Ценов" в столичния квартал “Хладилника”, под паркиран джип “КИА Соренто” около 8.00 часа тази сутрин е открит труп на мъж.
Мъжът е с множество прострелни рани в гърдите, главата и гърба.

Според информация на пресцентъра на МВР, убитият се казва Румен Маринов Маринов, по прякор Нарциса. 40-годишният мъж е кум на президента на "ВАИ Холдинг" Георги Илиев.

Нарциса е регистриран от полицията през 90-те години за незаконен хазарт и множество финансови измами. От СДВР съобщават, че е свързан с бившата силова групировка ВИС.

Бизнес
Маринов бил съдружник в три фирми с шефа на ВАИ Холдинг Георги Илиев, които се занимавали с ресторантьорство, вътрешна и външна търговия, импорт, експорт и реекспорт...
Според допълнителна информация от СДВР, тази нощ около 3 часа Румен Маринов се прибирал към дома си с личния “Мерцедес”. Той бил причакан във входа на кооперацията на ул. “Сребърна”. Неизвестни до този момент стреляли в него.
Румен Маринов направил опит да избяга, но бил повален от изстрел в гърба и в главата. Паднал 50 метра по-нататък до джип на столична фирма, паркиран на ул. “Хр.Ценов”.
На мястото на убийството са открити няколко гилзи, а в близост полицията е намерила и изоставен заглушител за пистолет.

До момента не са открити свидетели на случилото се, полицията е отцепила 50-метрова отсечка от ул. "Христо Ценов".